4/8/2022

Bewust rust voor HSP

Voor alle hoogsensitieve vrouwen die nood hebben aan een herkenbaar verhaal rond het belang van luisteren naar jouw hoogsensitief lichaam

Voor nieuwsgierige HSP’s die graag tips en inspiratie willen over hoe je meer in die voel - en rustmodus geraakt.

Schrijf je dan snel in!

  • Op donderdag 4/8/2022 om 19.30u
  • Herkenbaar ‘energiestrijd’ - verhaal
  • Belang van de voelmodus
  • Tips en inspiratie voor bewust rust

Herkenbaar voor jou? 

Je ervaart al heel jouw leven dat je anders bent, veel intenser de sfeer en de mensen aanvoelt. Maar je kan er niet direct een verklaring voor geven.

Je staat altijd klaar voor een ander, ook als dat betekent dat je over je eigen grenzen moet gaan. Die empathie en zorgzaamheid vind je normaal, dat vraagt eigenlijk geen inspanning van jou, die zijn er gewoon. Zonder schuldgevoel nee zeggen tegen een ander, dat staat niet in jouw woordenboek.

Het bewaken van jouw energiebalans is een dagelijkse strijd en ja, je kan wel wat tips gebruiken.  Je wil jouw hoogsensitief lichaam beter begrijpen en door bewuste keuzes jezelf rust en ontprikkelmomenten gunnen.
En dit zonder schuldgevoel t.o.v. je omgeving.

Waarover gaat het webinar? 

Met het GRATIS webinar ‘Bewust rust voor HSP’ zoom ik in op mijn eigen ervaringen en leermomenten rond mijn hoogsensitief lichaam. Nog dagelijks vormt de fragiliteit van mijn energiebalans een uitdaging. Zeker als mama en als eigenaar van een eenmanszaak vraagt dit mijn aandacht.

Enkel door bewust te gaan voelen wat mijn lichaam mij aangeeft, lukt het mij met ups en downs om mijn energiepeil te bewaken. Die voelmodus wordt niet aangemoedigd in onze huidige maatschappij. We zitten veel te vaak in ons hoofd; we overdenken, we piekeren, we nemen veel te vaak actie vanuit een verstandelijke benadering. Maar als HSP is dit voelen dus essentieel om niet (constant) over je grenzen te gaan.

Tijdens dit webinar deel ik graag mijn ervaringen en tips om meer bewust te rusten. Hopelijk brengt het jou ook veel herkenning en het besef dat het de moeite loont om naar jouw hoogsensitief lichaam te luisteren.

Wie is ME?

Hellooo! Ik ben een ondernemende & enthousiaste Kempische. Ik maak het anderen iets te graag naar hun zin en heb graag dat alles op rolletjes loopt (zoals ik het wil ????) en hou ervan om mensen met elkaar te verbinden. Echter leverde de combinatie van deze persoonlijkheidskenmerken en enkele jaren slaaptekort als jonge mama me een stevige burn-out op. Toen ontdekte ik mijn hoogsensitiviteit en vielen de puzzelstukjes in mekaar.

Mijn dagelijkse uitdagingen zijn luisteren naar mijn hoogsensitief lichaam en het bewaken van mijn energiepeil. Daarom schreef ik mij in voor een HSP coach opleiding. Mijn eigen ervaringen, de aangereikte oefeningen en tips deel ik graag met anders HSP’s, zowel online als live. Ik word enthousiast van anderen te inspireren en te zien groeien in hun hoogsensitiviteit. Zo kies ook jij immers voor een meer energiek en gelukkig leven.

Laat mij jou inspireren!

Schrijf je nu in voor Bewust rust voor HSP

Mag ik jou inspireren en je een hart onder de riem steken met mijn herkenbare ervaringen?

Ja, ik schrijf me in!  

Rust voor jouw hoogsensitief lichaam is als water tegen de dorst.