1 op 1 HSP coaching

Heb je soms het gevoel dat je anders bent?

Ben je empatisch en zorgzaam?

Staan jouw emotionele ‘voelsprieten’ steeds aan en komen prikkels stevig binnen?

Sta je altijd klaar voor anderen en ga je zo over je grenzen?

Met individuele HSP coaching zet jij in op:

Zodat jij ten volle JEZELF kan zijn!

Wie ben ik?

Ik ontdekte in 2017 tijdens mijn burn-out dat ik een extraverte HSP ben. Pas 3 jaar later besefte ik dat er ook nog zoiets bestaat als een High Sensation Seeker (HSS).

In 2020 startte ik het online HSP platform KanGoe op met het idee om vooral hoogsensitieve vrouwen te inspireren en activiteiten te organiseren als ervaringsdeskundige. Echter tijdens mijn coach opleidingen de jaren nadien werd duidelijk dat ik veel meer kon betekenen voor andere HSP’s en hoogsensitieve High Sensation Seekers (HSS) als gids tijdens hun HSP zoektocht.

Daarom startte ik in september 2023 ook met 1- 1 coaching. Ik begeleid HSP’s in groepstrajecten, coach hoogsensitieve vrouwen individueel, ook binnen hun loopbaanvraagstukken als loopbaancoach. Daarnaast ondersteun ik ook HSP’s binnen mijn welzijnsaanbod specifiek voor bedrijven in mensgerichte sectoren.

Ik ben werkzaam in een multidisciplinaire praktijk in Geel. Deze is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer of auto. Maar naast live coachen is ook online coaching mogelijk indien Geel te ver zou zijn of je jouw kostbare tijd zo efficiënt mogelijk wil gebruiken. 

Wat houdt een persoonlijk coaching traject in?

Tijdens het coaching proces bewandel ik steeds de volgende 3 paden:

  • Jij NU als hoogsensitief persoon
  • Jij als persoon
  • Jouw omgeving

Daarom start elk begeleidingstraject met een intake van 60 minuten. Eerst bevraag ik jouw hoogsensitief zijn en gaan we na hoe je het nu ervaart en wat je nog lastig vindt. Daarna licht ik mijn begeleiding toe. We voelen uiteraard ook of er een klik tussen ons is. Voor de intake reken ik éénmalig 25 euro aan.

De eerste sessie bestaat uit psycho-educatie rond HSP (=het kennen/begrijpen) en daarna 4 individuele coaching sessies om de 2 weken. Hier gaan we werken op thema’s die jou als persoon belemmeren in je hoogsensitieve zelf kunnen zijn (overprikkeling, stress – en energiebeheer, overtuigingen, patronen, …). Maar ook in welke omgeving jij floreert en hoe we dit kunnen aanmoedigen.

Het doel van 1 op 1 coaching is om jouw hoogsensitiviteit te begrijpen en te aanvaarden, het meer te ervaren als iets positiefs, als een gave die jouw leven waardevoller maakt.

Nadien is het nog steeds mogelijk om naar eigen aanvoelen extra sessies bij te boeken. Deze hoeven dan ook niet meer om de 14 dagen plaats te vinden maar volgens wat jij nodig hebt.

Wat ga je leren?

01

Begrijp jouw
hoogsensitieve jij

Omarm jouw gevoelige talenten.

02

Ontdek jouw overprikkelingsniveau's

Herken de signalen en weet wat (pro-actief) te doen.

03

Werk op jouw
persoonlijke thema's

Ontdekken en aanpakken van thema’s die jou het lastig maken.

 

Wat onze klanten vertellen.

" Ik heb mezelf beter leren kennen en begrijpen. Het was een heel leerrijk proces. Eerlijke, oprechte aanpak met veel begrip. Ik weet nu beter wat ik moet doen als ik overprikkeld geraak."

Anoniem

1 op 1 HSP coaching

"Karolien vroeg steeds rond welke thema’s ik wilde werken waardoor ik eigen inspraak had, wat ik belangrijk vind. Ze vroeg ook altijd of het goed was om met een bepaalde opdracht aan de slag te gaan."

An Vermeulen

1 op 1 HSP coaching

"De 1 op 1 coaching deed me inzien dat ik fier mag zijn op mijn hoogsensitiviteit en hier ook  kracht kan uithalen, zonder dit persé aan mijn omgeving te moeten uitleggen."

Anoniem

1 op 1 HSP coaching

" Ik leerde vooral dat mijn gevoel (intuïtie)heel belangrijk is en ik hier naar mag en kan luisteren. En dat ik minder moet twijfelen aan mezelf."

Anoniem

1 op 1 HSP coaching

Deze persoonlijke coaching geeft jou
handvaten en inzichten in jezelf als HSP .

Omarm jouw hoogsensitiviteit en leer te vertrouwen op dit innerlijk kompas!

Intakegesprek