Stop met over je grenzen gaan, herken en omarm ze tijdig!

Een e-book dat jou meeneemt op mijn ontdekkingsreis van ‘shutdown’ tot ‘high energizer’!

Inzicht krijgen in jouw mate van overprikkeling

Dit e-book is bedoeld om je inzicht te geven in jouw mate van overprikkeling, jouw mate waarin je fysiek, emotioneel en/of mentaal over je grenzen aan het gaan bent. Maar vooral hoe je hier alvast mee aan de slag kan gaan op jezelf.

Tijdens mijn herstel van mijn burn-out ontdekte ik in kleine stapjes 3 jaar lang voor welke domeinen je bewust aandacht moet hebben om te komen tot die dagelijkse, gezonde energiebalans en bewaking van jouw fysieke, emotionele en mentale grenzen. Ik vond de verklaringen voor mijn harde levensles en kon zo mijn cirkel van uitputting doorbreken.

Wat mag je van dit e-book verwachten?

01

Eigen ervaringen

Ik weet wat burn-out is en hoe het voelt

04

Toegankelijke leestips

Boeken die je hulp en inzichten bieden.

02

Waardevolle inzichten

Ga mee op mijn ontdekkingstocht en leer over jezelf.

05

Zelfhulp = ACTIE

Ontdek zelf op welke domeinen te beginnen. Begeleiding is vaak nodig.

 

03

Praktische opdrachten

Daag jezelf uit en krijg antwoorden én energie.

Ja, ik wil terug meer energie!

Dus stuur me snel het e-book met waardevolle inzichten en tips door.

E-book zelfhulptips