Nood aan een diepe duik
in een warme community?

Door dit traject Sensitive Dive ga je 6 maanden lang meer leven vanuit je hoogsensitieve ik. 

Tezamen met 11 andere warme HSP vrouwen
ga je verdiepen, verbinden, lachen en samen zijn.

Want jij hebt nood aan:

Door dit traject Sensitive Dive ga je 6 maanden lang meer leven vanuit je hoogsensitieve ik. In een kleine, warme groep van 12 prachtige vrouwen gaan we tijdens deze maanden alleen maar verrijkende, verdiepende en verbindende activiteiten beleven.

Zowel live als online. Zowel leren als geven. Zowel praten als voelen. Zowel naar binnen keren als verbinden.

Wat biedt het Sensitive Dive traject jou?

01

Welkomstgeschenk

Een origineel ont-PRIKKEL pakket ter waarde van 50 euro waaronder de ont-PRIKKELthee van KanGoe.

02

Live activiteiten

3 livedagen om te leren ontstressen, jezelf creatief uit te leven, verdieping te vinden tijdens de ont-PRIKKELende vrouwencirkels én gezellig samen te zijn op locatie.

03

Online sprekersessies

Online praktische contentsessies met Karo en gastsprekers over thema’s die jou doen groeien als vrouw én HSP.

04

Online trainingen

Keuze uit combi van 2 online trainingen met levenslange toegang: mindfulness of HSS + digitaal ontprikkelen

05

Selectief gezelschap

Een gezelschap van 12 unieke, gelijkgestemde vrouwen met dezelfde motivatie: GROEIEN!  

06

Belachelijke Bonusssen

Voor snelle beslissers tijdens de Stormy Challenge, na de masterclass: De 9 HSP stormen of tijdens de early bird t.e.m. 22/10/2023.

Voor wie is dit traject bedoeld?

Je beseft dat je een hoogsensitieve vrouw bent en een groot deel van de tijd verrijkt het jouw leven. Maar je wil nog meer de voordelen ervaren en genieten van deze gave in gelijkgestemd gezelschap.

Momenteel zijn er maar weinig activiteiten, workshops of lezingen te vinden die jou echt boeien en je nog meer plezier kunnen bezorgen in het ten volle (be)leven van jouw hoogsensitiviteit. De meeste mensen rondom jou begrijpen je niet en vertrouwen hun intuïtie niet zoals jij.

Jij bent immers die unieke vrouw, die:

Dan geeft dit traject jou de kans om 6 maanden lang te groeien als bewuste vrouw, gevarieerde me-time te plannen, te verdiepen en te verbinden. Dit alles in het fijne gezelschap van 11 zelfbewuste HSP vrouwen. 

Gun jij jezelf deze heerlijke tijd van thuiskomen bij jezelf in een beperkte groep van 12 gelijkgestemde vrouwen?

Bezielster

Ik ben Karo. In 2017 (op mijn 38ste) tijdens mijn burn-out kwam ik in aanraking met mijn hoogsensitiviteit. Vele puzzelstukjes vielen op zijn plaats; mijn intense verwerking van emoties, overdreven zorgen voor anderen en mijn gevoeligheid voor te veel prikkels. Dit verklaarde ook gelijk mijn burn-out als veeleisende doorzetter.

Na 3 jaar vallen en opstaan, ontdekte ik mijn extra uitdaging. Ik ben ook een High Sensation Seeker (HSS). Ik vond de tegenstellingen van HSP én prikkelzoeker zijn in het begin verwarrend en vooral frustrerend. Ook mijn energiebalans stuiterde.

Nu kies en leef ik bewuster omdat ik mezelf beter begrijp en heb nog steeds de voor mij noodzakelijke afwisseling en sociale contacten.

In 2021 richtte ik het platform KanGoe op. Als HSP professional gebruik ik nu mijn eigen ervaringen, mijn HSP kennis en coaching skills om andere hoogsensitieve vrouwen te begeleiden in hun groeiproces als HSP (en HSS). Om zo hun leven blijvend kleur en balans te geven. We houden als vrouwen immers heel wat ballen in de lucht, verliezen hierbij anderen niet uit het oog en dus ligt overprikkeling al snel op de loer!

Hoogsensitieve zelfzorg, verbinding en luisteren naar je intuïtie zijn de sleutels om dit te voorkomen!

Schrijf je nu in voor de VIP-lijst.

‘Heb je interesse in het Sensitive Dive traject? Schrijf je dan in voor onze VIP-lijst.

Vóór de publieke lancering, doen we jou een speciaal aanbod en krijg je on-weer-staanbare voorwaarden en waardevolle extra’s.  ‘

Sensitive Dive VIP-lijst

Heb je nog specifieke vragen vooraf of na je inschrijving dan kan je mij die steeds stellen via karolien@kangoe.be of de knop hier onder.