Laat je inspireren door ervaringsdeskundigen, coaches en therapeuten.

Veerle Verhulst - 30 mrt 2022

Bloesemremedies als spirituele leraars

Bloesemremedies gebruiken hun levensenergie om je bewustzijn te versterken en blokkades te transformeren zodat je jezelf en je talenten kan ontplooien.

Gevoelens een plaats geven, verwerken en loslaten is een voortdurend proces, zeker als je een gevoelige persoon bent die snel overweldigd is door allerlei soorten prikkels of situaties!

Vicky De Laet - 19 dec 2021

Detox versus gezonde levensstijl

Veel gezondheidsvoornemens worden gemaakt in januari, maar zijn ze ook blijvend? Je lichaam even een pauze geven, prima idee, op voorwaarde dat je dit doet als de start van een gezonde leefstijl. Even ‘detoxen’ en dan terug hervallen in ongezonde gewoontes heeft weinig zin. Kiezen voor een vol te houden gezonde levensstijl is een must.

Nathalie Van Ounsen - 19 dec 2021

Mindfulness, de weg naar een bewuster leven.

Is jouw leven mindless of mindfull? Ben jij iemand die leeft op automatische piloot? Of leef je echt in het moment? Ontdek de 7 principes van mindfulness en wat het voor jou kan betekenen.
Het zal je leven veranderen in de positieve zin en de kwaliteit van je leven verbeteren.

Kristel Van Doorslaer - 21 nov 2021

Hyperventilatie ontrafeld

Overademen of hyperventilatie ontstaat niet zomaar. Het is altijd een reactie van ons lichaam op een periode van verhoogde stress of roofbouw op ons lichaam. Hyperventilatie is in feite een manier om ons te beschermen. Als spanningen of angsten te groot worden, gaat ons lichaam dit tot uiting laten komen.

Veerle Verhulst - 20 nov 2021

Self care rituelen

Zelfzorg vraagt moed. Tijd voor jezelf nemen, is echter niet altijd vanzelfsprekend in een wereld die altijd ‘aan’ staat. Self care rituelen zijn ‘helemaal in’ de dag van vandaag. Het gaat om eenvoudige, rustige gewoontes creëren die een routine vormen en iets gaan betekenen als je ze vaak in dezelfde volgorde doet.

Tommy Browaeys - 23 okt 2021

Moodboard als spiegel

Een moodboard is een creatieve manier om wat je niet meer wilt te vertalen in wat je wel wilt. Want die transitie is cruciaal om uit een dal te klimmen waarin je terechtgekomen bent door veel te lang te blijven doen wat je eigenlijk niet meer wilt. Je ziet af om later misschien ooit gelukkig te zijn terwijl je dat nu verdient.