Onze missie is InspiLeren en Verbinden vanuit Overprikkeling

KanGoe is meer dan enkel een online platform

Op KanGoe vindt je inspiratie en connectie met ervaringsdeskundigen en gelijkgestemde HSP’s door hun persoonlijke verhalen en hun tips. Zo krijg je een gevoel van (h)erkenning en steun, iets wat je soms nodig hebt bij het maken van straffe keuzes wanneer je “ja zegt tegen jezelf”.

Maar ook kan je er terecht voor de kennis van coaches en therapeuten gedeeld in webinars, workshops en online & live sessies

Onze missie

Laat je inspireren door ervaringsdeskundigen, coaches en therapeuten.

Schrijf je in voor een webinar, online training of traject en leer hoe je overprikkeling omarmt en wordt de beste versie van jezelf.

Ontmoet de experts die zorgen voor de verandering in jouw gewoontes, gevoelens, gedachten en overtuigingen.

Onze PRIKKEL Visie

Elk interactieve online of live sessie, workshop, webinar of event van KanGoe is vanuit de PRIKKEL visie opgezet.

Het in gesprek gaan over overprikkeling met gelijkgestemde & experts, maar dit ook durven doen met je (werk)omgeving.

Aan (zelf)reflectie doen door te lezen over rake onderwerpen of te luisteren naar relevante thema’s bijvoorbeeld besproken in de PRIKKEL trajecten of webinars

Inspiratie opdoen door persoonlijke verhalen, sprekers tijdens live en online events en activiteiten

Het delen van kennis zowel in een online als een live leeromgeving. Dit steeds met de inzichten van ervaringsdeskundigen en de expertise van coaches en therapeuten.

Enerzijds via het connecteren met experts via de database en tijdens live sessies en events en anderzijds inzien welke soort hulp en antwoorden je nodig hebt om met overprikkeling te leren leven.

Zelf kunnen ervaren welke hulpmiddelen jou liggen en werken voor jou en welke soort begeleiding, therapie of behandelingsmethode bij jou past.

Leren omgaan met jouw overprikkeling in de toekomst door praktische en theoretische begeleiding door experts en ervaringsdeskundigen.

Prikkelend nieuws

Wil je ​op de hoogte blijven​ van de meest interessante blogs, de geplande events en de nieuwigheden? Ontvang op een niet te overprikkelende maandelijkse basis onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief