Digital Detox in 4 weken

Maak jij tijd voor de dingen die er echt toe doen?
Of zit jij te veel vastgeketend aan je smartphone?

Dan is het dringend tijd voor een digital detox!
Beleef hierna het leven terug bewust in real-time.

Welke vaardigheden leer je?

Wat houdt de training in?

Een online training die je leert je digitale communicatie tools gezond en bewust te gebruiken. Ze helpt jou om kritisch doch mild naar jouw dagelijkse schermtijd te kijken en van daaruit keuzes te maken. Je leert bewuster de beslissing nemen om wel of niet je smartphone in de hand te nemen of social media te raadplegen.

Bewuster kiezen en genieten met én zonder digitale communicatie heeft ook een enorm positief effect op jouw gezin, je werk en je relaties.

Je leert niet alleen je mindset te veranderen rond digitaal leven en werken, maar ook technische tips om de technologie voor jou te laten werken. Op je eigen tempo doorloop je 4 modules met video’s en praktische opdrachten telkens met behulp van een uitgebreid werkboek.

Entert(r)ainer

Christine Wittoeck is een echt entertainer in het overbrengen van haar digit detox inzichten. Ze is naast Digital Detox coach ook veerkracht – en welzijnscoach. Ze weet als geen ander hoe verslavend én kwaadaardig een smartphone kan zijn. Gelukkig heeft ze haar eigen ervaringen gebruikt om met haar Digital Detox Academy mensen opnieuw bewuster te laten genieten van het (digitale) leven. Ze weet ze te behoeden voor isolatie en digitale overprikkeling met haar levendige live en online trainingen.

Prijs

€ 179 inclusief BTW voor 6 maanden toegang

Dit geeft jou voldoende tijd om stap per stap je digistress te begrijpen en bewust de juiste stappen te zetten om zo je leven voor altijd te veranderen. 

Materiaal

Log-in met toegang tot:

  • 4 modules met verschillende video’s
     
  • 4 uitgebreide werkboeken met theorie en ruimte voor oefeningen.
    Deze werkboeken zijn afdrukbaar of digitaal invulbaar.

Wat kan je verwachten?

01

Mindset verandering

Word bewust hoeveel tijd je digitaal actief bent en beslis bewuster wanneer je je smartphone vast neemt.

02

Bewuster leven in digitaal tijdperk

Haal meer uit het leven, ga beter communiceren en voel je zo gezonder en gelukkiger. 

 

03

Technische ondersteuning

Herkenbare voorbeelden en belangrijke puzzelstukjes.

 

04

Op eigen tempo leren

Krijg in 4 weken stap per stap de informatie aangeleverd om dan 5 mnd te verwerken én de juiste, life-changing stappen te zetten.

Wil je afkicken van je smartphone?

Deze training leert je je digistress begrijpen en bewust de juiste stappen te zetten om voor altijd BEWUST DIGITAAL te gaan. Geen digitale overprikkeling meer!

"Zet je digistress om naar digitaal comfort!"