Onze ont – PRIKKEL thee

Als hoogsensitief persoon ben ik snel overprikkeld. Daarom wou ik een thee ontwerpen die past bij mijn behoefte aan regelmatige rust en meer ont-prikkelmomentjes.

Het creatieproces

Tijdens een workshop van herboriste Veerle Verhulst op een KanGoe live dag, leerde ik dat je lichaam zelf aangeeft waaraan het nood heeft. Ik rook dus aan de verschillende kruiden en trokken ze me aan qua geur dan voegde ik ze toe aan mijn kruidenmengeling. Ook gaf Veerle a.h.v. een kruidenwiel aan tot welke soort en werking elk kruid behoort waardoor ik erover waakte dat er een evenwichtige mix ontstond.

Thee die zorgt voor innerlijke rust

Zo kwam ik tot mijn magische KanGoe Ont-PRIKKEL thee, die zorgt voor meer innerlijke rust, voor meer loslaten wat niet bij je past én die je toch ook in een aardende flow brengt.
Dit maakt dat je hem heel de dag drinken kan. Een verwarmende kruideninfusie die perfect past bij de missie van KanGoe; jou InspiLeren en Verbinden vanuit Overprikkeling.

Het leukste nieuws is dat Veerle hem als herboriste en theesommelier zelf zo’n lekkere en uitgebalanceerde kruidenthee vindt, dat hij bij haar te koop is op haar gezellige theewebshop A Volonthée.

Hoe zalig is da, mijn eigen thee te koop! Zo kan ik ook jou laten meegenieten van deze kruidenmélange en je op een natuurlijke manier helpen ont-prikkelen.

Mijn ont-prikkelend theemomentje

Welke kruiden zitten erin?

De ingrediënten van de KanGoe Ont-PRIKKEL thee hebben elk hun eigen invloed en werking.
Deze verklarende kruideninformatie wou ik jou niet onthouden:

  • Steranijs in de mengeling zorgt voor aarding, aanwezigheid in het hier en nu, standvastigheid. Het brengt je terug dicht bij jezelf.
  • Citroenmelisse zorgt voor een betere ‘vertering’ of verwerking van de indrukken van de dag.
  • Lindebloesem en goudsbloem geven ‘flow’ en de mogelijkheid om los te laten wat niet meer past, zodat er ruimte vrij komt voor vernieuwde energie om te kunnen stromen.
  • Sinaasappel, honeybush en oranjebloesem helpen je te ontspannen na een drukke en/of vermoeide dag. Een bewust momentje van ‘zijn’ zonder moetjes of to-do lijsten.
  • Ginseng zorgt voor vernieuwde energie en een steuntje in de rug omwille van zijn versterkende eigenschappen.
  • Korenbloem zit er bij als afwerking. De blauwe kleur biedt ruimte en wordt vaak geassocieerd met diepte en stabiliteit. Blauw stimuleert vertrouwen en zelfzekerheid. Dit ondersteunt onze aanwezigheid in het hier en nu.

Begin je al te dromen van een knus ont-prikkelmomentje door de dag of van een avondtheetje na een drukke werkdag? Schaf je dan de onweerstaanbare KanGoe kruidenthee aan.

Prikkelend nieuws

Wil je ​op de hoogte blijven​ van de meest interessante blogs, de geplande events en de nieuwigheden? Ontvang op een niet te overprikkelende maandelijkse basis onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief