Ikke hoogsensitief? Hoezo?

Heb jij nood aan een herkenbaar verhaal rond de impact van hoogsensitiviteit op het dagelijkse leven?
En wil je graag weten waarom een burn-out sneller om de hoek loert als HSP?
Wil jij tips en inspiratie over hoe ik elke dag weer beter leer omgaan met deze persoonseigenschap?

Ikke hoogsensitief? Hoezo?

Herkenbaar voor jou?

Je ervaart al heel jouw leven dat je anders bent, veel intenser de sfeer en de mensen aanvoelt. Maar je kan er niet direct een verklaring voor geven. Je staat altijd klaar voor een ander, ook als dat betekent dat je over je eigen grenzen moet gaan. Die empathie en zorgzaamheid vind je normaal, dat vraagt eigenlijk geen inspanning van jou, die zijn er gewoon.

Zonder schuldgevoel nee zeggen tegen een ander, dat staat niet in jouw woordenboek. Jouw emotionele ‘voelsprieten’ staan steeds aan, jouw zintuigen op scherp, alle prikkels komen stevig binnen en het maakt dat jouw lichaam sneller vermoeid geraakt. Maar dit ontdek je vaak te laat, als jouw energiepeil al laag is en kwaaltjes de kop opsteken waarvan je maar niet af lijkt te geraken.

Je wil weten of hoogsensitiviteit een deel van jou is. Je verlangt ernaar om de verhalen te horen en ervaringen te delen met gelijkgestemden. Je wil jezelf en jouw hoogsensitiviteit beter begrijpen.  Vooral jezelf zijn zonder schuldgevoel, dat wil je al zo lang. Gewoon mogen kiezen voor je eigen geluk, voor wat goed voelt voor jou.

Waarover gaat het webinar?

Met dit GRATIS webinar laat ik jou graag kennis maken met hoogsensitiviteit. Door de bril van mama, burn-out survivor, HSP professional en zelfstandig ondernemer krijg je de impact op mijn leven mee als hoogsensitief persoon.

Het wordt een openhartig moment van weetjes, tips en ervaringen uitwisselen. Maar hopelijk brengt het jou ook veel herkenning en het besef dat hoogsensitief zijn iets moois kan zijn.

Wie is ME?

Hellooo! Ik ben een ondernemende & enthousiaste Kempische. Ik maak het anderen iets te graag naar hun zin en heb graag dat alles op rolletjes loopt (zoals ik het wil ????) en hou ervan om mensen met elkaar te verbinden. Echter leverde de combinatie van deze persoonlijkheidskenmerken en enkele jaren slaaptekort als jonge mama me een stevige burn-out op.

Toen ontdekte ik mijn hoogsensitiviteit en vielen de puzzelstukjes in mekaar. Mijn dagelijkse uitdagingen zijn luisteren naar mijn hoogsensitief lichaam en het bewaken van mijn energiepeil.

Daarom schreef ik mij in voor een HSP coach opleiding. Mijn eigen ervaringen, de aangereikte oefeningen en tips deel ik graag met anders HSP’s, zowel online als live. Ik word enthousiast van anderen te inspireren en te zien groeien in hun hoogsensitiviteit. Zo kies ook jij immers voor een meer energiek en gelukkig leven.

Schrijf je nu in voor “Ikke hoogsensitief? Hoezo? “

Mag ik jou inspireren en je een hart onder de riem steken met mijn tips en herkenbare ervaringen?

"Bekijk jouw hoogsensitiviteit als een ontdekkingsreis, waarbij je – met vallen en opstaan – jezelf steeds beter leert kennen."