Workshop: Omarm jouw hoogsensitiviteit

Wil jij op ontdekking gaan binnen jouw hoogsensitiviteit? Of ben je nog niet zeker of je wel hoogsensitief bent?

Ook wil je wel eens weten hoe anderen ermee omgaan. Want zelf ben je nog steeds zoekend hoe je het omarmen moet. Of kan je gewoon wel wat tips gebruiken? 

Omarm jouw unieke zelf!

Ben jij dit?

Je ervaart al heel jouw leven dat je anders bent, veel intenser de sfeer en de mensen aanvoelt. Maar je kan er niet direct een verklaring voor geven.

Jouw emotionele ‘voelsprieten’ staan steeds aan, jouw zintuigen op scherp, alle prikkels komen stevig binnen en je bevindt je vaak in een staat van overprikkeling.

Het maakt dat jouw lichaam sneller vermoeid geraakt. Maar dit ontdek je vaak te laat, als jouw energiepeil al laag is en kwaaltjes de kop opsteken waarvan je maar niet af lijkt te geraken.

Je wil weten of hoogsensitiviteit een deel van jou is.
Je wil jezelf en jouw hoogsensitiviteit beter begrijpen en leren omarmen.  

Vooral jezelf zijn zonder schuldgevoel, dat wil je al zo lang. Gewoon mogen kiezen voor je eigen geluk, voor wat goed voelt voor jou.

Wat houdt de workshop in?

Je krijgt tijdens deze 6 uur online samen zijn, uiteraard met de nodige pauzes, antwoorden op:

  • Wat is het precies? En wat is het niet?
  • Welke kenmerken heeft het?
  • Wat zijn mogelijke triggers voor een hoogsensitief persoon (HSP)?
  • Hoe ga je ermee om zodat je gelukkiger wordt?
  • Hoe reageert jouw lichaam?
  • Hoe belangrijk zijn grenzen?
  • Wat is zelfzorg voor een HSP en waarom is dit zo belangrijk?

 

Zelf vind ik het als HSP coach altijd zo magisch om te zien dat HSP’s herkenning vinden bij elkaar en de warmte van de samenhorigheid ervaren met gelijkgestemden in een workshop zoals deze.

Wat zeggen deelnemers?

“Het grote voordeel van deze online interactieve workshop is dat je dieper kunt ingaan op bepaalde informatie en ervaringen kunt uitwisselen. Beseffen dat je niet alleen bent doet zo goed.”    – Elien Claes 

“(H)erkenning, neen ik ben geen buitenaards wezen, neen het is niet mijn fout en JA het kan ook een positieve troef zijn.” – Nadja De Kreyger

Wie is ME?

Hellooo! Ik ben een ondernemende & enthousiaste Kempische. Ik maak het anderen iets te graag naar hun zin en heb graag dat alles op rolletjes loopt én ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden. Echter leverde deze persoonlijkheid en enkele jaren slaaptekort als jonge mama me een stevige burn-out op in 2017. Toen ontdekte ik mijn hoogsensitiviteit en vielen de puzzelstukjes in mekaar.

Mijn dagelijkse uitdagingen zijn luisteren naar mijn hoogsensitief lichaam en het bewaken van mijn energiepeil. Als zelfstandige ondernemer en mama niet altijd een simpele oefening 🙂

Om hier concreet mee aan de slag te blijven en ook anderen met mijn ervaring te helpen, werd ik HSP coach.
Als HSP professional coach ik in groep (tijdens workshops of ont-PRIKKEL activiteiten) of indien gewenst 1-op-1

Mijn eigen ervaringen, de theoretische achtergrond en de aangereikte oefeningen & tips tijdens mijn opleiding deel ik graag met andere HSP’s, zowel online als live. Ik word enthousiast van anderen te inspireren en te zien groeien in hun hoogsensitiviteit.

Het hoogsensitieve groeiproces is er eentje voor het leven. Maar als je het als een gave leert zien en je de goede en minder leuke kanten ervan omarmt dan krijg je een meer energiek en gelukkiger leven, zowel privé als op het werk

Wat ga je ontdekken?

01

Hoogsensitief of niet?

04

Belang van grenzen

02

Jij als HSP

05

Leren van anderen

03

Oefenen

Schrijf je snel in voor deze verbindende workshop!

Voor slechts €149 zet ik jou gedurende 6u lang verder op weg met jouw hoogsensitiviteit.

"Hoogsensitiviteit is iets om trots op te zijn als je het omarmt en zo je plekje in de wereld vindt."