Zelfzorg als EHBO

Voor alle hoogsensitieve vrouwen die ergens wel beseffen dat ze beter voor zichzelf moeten zorgen i.p.v. eerst te zorgen voor je kinderen, je partner, jouw ouders, familie of vrienden. Maar er niet toe komen om dit in de praktijk echt te gaan doen.

Voor nieuwsgierige HSP’s die graag tips en inspiratie willen over hoe je meer in die voel – en rustmodus geraakt.

Herkenbaar voor jou?

Soms geraak je echt niet meer vooruit. Je wil nog wel doorgaan met vanalles in jouw hoofd maar je lichaam wil niet meer mee. Je dacht dat je voldoende rust nam maar jouw hoogsensitief lichaam verlangt blijkbaar naar meer. Inderdaad, jouw lichaam heeft het grote Z-woord nodig nl. ZELFZORG.

Jouw emotionele ‘voelsprieten’ staan steeds aan, jouw zintuigen op scherp, alle prikkels komen stevig binnen en dat maakt nu net dat jouw lichaam sneller vermoeid en overprikkeld geraakt.
Maar dit ontdek je vaak te laat, als jouw energiepeil al laag is en kwaaltjes de kop opsteken.

Dringend tijd om hierin verandering te brengen want dit laag energiepeil maakt dat je nog weinig ‘dragen’ kan en voor je het weet loert er een burn-out om de hoek.
Dewelke vaak het resultaat is van terecht te komen in een emotionele, mentale en fysiek uitputtende rollercoaster.

Waarover gaat het webinar?

Met het GRATIS webinar ‘Zelfzorg als Eerste Hulp Bij Overprikkeling’ wil ik met jou op ontdekking gaan wat die ZELFZORG inhoudt en hoe je dit in de praktijk omzet.

Inspiratie uit eigen ervaringen en de eerste stappen als begeleidende HSP coach worden je aangereikt.

Uiteraard is zelfzorg voor iedere persoon inhoudelijk anders. Aan de hand van enkele praktische oefeningen van mij als HSP coach en mijn eigen leermomenten rond mijn hoogsensitief lichaam, laat ik jou inzien wat zelfzorg zoal kan zijn voor jou. En hoeveel het plannen van rust en ontspanning hieraan bijdraagt. 

Alles draait rond het voorkomen van overprikkeld te geraken. En daarvoor moet je dus je eigen hoogsensitief lichaam onderzoeken en beter leren kennen.

Wie is ME?

Hellooo! Ik ben een ondernemende & enthousiaste Kempische. Ik maak het anderen iets te graag naar hun zin en heb graag dat alles op rolletjes loopt (zoals ik het wil ????) en hou ervan om mensen met elkaar te verbinden. Echter leverde de combinatie van deze persoonlijkheidskenmerken en enkele jaren slaaptekort als jonge mama me een stevige burn-out op. Toen ontdekte ik mijn hoogsensitiviteit en vielen de puzzelstukjes in mekaar.

Mijn dagelijkse uitdagingen zijn luisteren naar mijn hoogsensitief lichaam en het bewaken van mijn energiepeil. Daarom schreef ik mij in voor een HSP coach opleiding. Mijn eigen ervaringen, de aangereikte oefeningen en tips deel ik graag met anders HSP’s, zowel online als live. Ik word enthousiast van anderen te inspireren en te zien groeien in hun hoogsensitiviteit. Zo kies ook jij immers voor een meer energiek en gelukkig leven.

Schrijf je nu in voor Zelfzorg als EHBO

Mag ik jou inspireren en je helpen bij jouw zelfzorg inzichten?

"Ik richt mij op wat goed is voor mij en waar ik blij van wordt."