25/6/2022

Workshop: Omarm jouw hoogsensitiviteit

Wil jij op ontdekking gaan binnen jouw hoogsensitiviteit? Of ben je nog niet zeker of je wel hoogsensitief bent?

Ook wil je wel eens weten hoe anderen ermee omgaan. Want zelf ben je nog steeds zoekend hoe je het omarmen moet. Of kan je gewoon wel wat tips gebruiken? 

Schrijf je dan nu in!  

 • Op zaterdag 25 juni
 • Online workshop van 10u-16u
 • Leer hoogsensitiviteit (beter) begrijpen
 • Ervaar helpende oefeningen
 • Voor maar €79 incl. BTW

Omarm jouw unieke zelf!

Ben jij dit?

Je ervaart al heel jouw leven dat je anders bent, veel intenser de sfeer en de mensen aanvoelt. Maar je kan er niet direct een verklaring voor geven.

Jouw emotionele ‘voelsprieten’ staan steeds aan, jouw zintuigen op scherp, alle prikkels komen stevig binnen en het maakt dat jouw lichaam sneller vermoeid geraakt. Maar dit ontdek je vaak te laat, als jouw energiepeil al laag is en kwaaltjes de kop opsteken waarvan je maar niet af lijkt te geraken.

Je wil weten of hoogsensitiviteit een deel van jou is. Je wil jezelf en jouw hoogsensitiviteit beter begrijpen en leren omarmen.  

Vooral jezelf zijn zonder schuldgevoel, dat wil je al zo lang. Gewoon mogen kiezen voor je eigen geluk, voor wat goed voelt voor jou.

Wat houdt de workshop in?

Je krijgt tijdens deze 6 uur online samen zijn, uiteraard met de nodige pauzes, antwoorden op:

 • Wat is het precies? En wat is het niet?
 • Welke kenmerken heeft het?
 • Wat zijn mogelijke triggers voor een hoogsensitief persoon (HSP)?
 • Hoe ga je ermee om zodat je gelukkiger wordt?
 • Hoe reageert jouw lichaam?
 • Hoe belangrijk zijn grenzen?
 • Wat is zelfzorg voor een HSP en waarom is dit zo belangrijk?

Zelf vind ik het altijd zo magisch om herkenning te vinden bij elkaar en de warmte van de samenhorigheid te ervaren met gelijkgestemden in een workshop zoals deze.

Wie is ME?

Hellooo! Ik ben een ondernemende & enthousiaste Kempische. Ik maak het anderen iets te graag naar hun zin en heb graag dat alles op rolletjes loopt (zoals ik het wil ????) én ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden. Echter leverde deze persoonlijkheid en enkele jaren slaaptekort als jonge mama me een stevige burn-out op. Toen ontdekte ik mijn hoogsensitiviteit en vielen de puzzelstukjes in mekaar.

Mijn dagelijkse uitdagingen zijn luisteren naar mijn hoogsensitief lichaam en het bewaken van mijn energiepeil. Daarom schreef ik mij in voor een HSP coach opleiding. Mijn eigen ervaringen, de aangereikte oefeningen en tips deel ik graag met anders HSP’s, zowel online als live. Ik word enthousiast van anderen te inspireren en te zien groeien in hun hoogsensitiviteit. Zo kies ook jij immers voor een meer energiek en gelukkig leven.

Wat ga je ontdekken?

 1. Hoogsensitief of niet?
 2. Jij als HSP
 3. Oefenen
 4. Belang van grenzen
 5. Leren van anderen

Schrijf je snel in voor deze verbindende workshop!

Voor slechts €79 zet ik jou gedurende 6u lang verder op weg met jouw hoogsensitiviteit.

Ja ik schrijf me in!

Hoogsensitiviteit is iets om trots op te zijn als je het omarmt en zo je plekje in de wereld vindt.