Nathalie Van Ounsen

Nathalie Van Ounsen

Mindfulness coach

Enkele jaren geleden liep ik me steeds voorbij, niet wetende wat ik wilde of naar welke richting mijn levenspad ging. Het werd hoogtijd om aan mezelf te werken. 

Ik ging op zoek naar wat ik hier allemaal voor nodig had. Ik ontdekte een waaier van opleidingen die me dichter bij me zelf konden brengen. Het was de start van een ongelooflijke reis. 

Met alle kennis van mijn opleidingen, mijn intens levensverhaal, mijn grote rugzak goed gevuld met heel wat levenservaring wist ik eindelijk welke richting ik uit wilde. Ik wilde mijn kennis delen.
 
Mijn missie is om mensen te begeleiden die terug in hun kracht willen staan. Elke persoon is uniek en ik wil de reiziger zijn op het pad wat ze brengt naar hun geluk.
 
Verbinding, vertrouwen en veiligheid zijn de belangrijkste pijlers in mijn leven. Deze 3 V’s vormen tijdens deze reis de rode draad tijdens mijn sessies.

Specialisaties

Opleidingen

Trainingen van Nathalie Van Ounsen

Op weg naar een bewuster leven – Mindfulness

Wil jij minder stress en meer rust? Leef je vooral op automatische piloot waardoor alles zomaar aan je voorbijgaat? Zeg ja tegen rust Voordelen van een bewuster leven: Stress verlagend Productiever in het leven staan Meer en intenser genieten Waarom...

Meer weten?

Digital Detox in 4 weken

Maak jij tijd voor de dingen die er echt toe doen?Of zit jij te veel vastgeketend aan je smartphone? Dan is het dringend tijd voor een digital detox!Beleef hierna het leven terug bewust in real-time. Ik wil digital detoxen Welke...

Meer weten?

Begrijp de sensatiezoeker in jou.

Zoek jij balans als hoogsensitieve prikkelzoeker? Je wil weten hoe het werkt:Enthousiast in het leven staan zonder zorgen over je energie.Authentiek zijn én de moed erin houden om te blijven kiezen voor jezelf.  ZEG JA TEGEN BALANS Na mijn training...

Meer weten?